Tarieven kaarten

Unieke kaarten uit de collectie

De prijzen van de kaarten uit de collectie staan hierbij vermeld. Hierbij geef ik de prijzen voor 40 & 80 stuks aan. Wil je een ander aantal dan kun je deze prijzen als richtlijn aanhouden en eventueel een vrijblijvende offerte aanvragen. Bij de kaarten uit de collectie kunnen er kleine wijzigingen aangepast worden, wanneer je grotere aanpassingen wenst kunnen hier aanpassingskosten voor in rekening gebracht worden. Dit zal altijd van te voren aangegeven worden in de offerte.

Op maat

De drukkosten van een kaart op maat zijn afhankelijk van ontzettend veel factoren, daarom kan het soms moeilijk zijn om vooraf een prijs te bepalen. Bij interesse in een kaart op maat maak ik altijd vooraf een offerte gebaseerd op jullie wensen, hoe meer informatie ik van jullie ontvang, hoe specifieker ik de offerte kan maken. Deze offerte is opgebouwd uit verschillende vaste onderdelen zoals ontwerpkosten, drukkosten (indicatie) en enveloppen. En een aantal optionele onderdelen zoals adres etiketten, bedrukte enveloppen, extra koord of lint etc.

Ontwerpkosten zijn de kosten voor het creëren van één of meerdere ontwerpvoorstellen, meerdere aanpassingsrondes (max. 2 rondes), het drukklaar maken van de ontwerpen en drukwerkbemiddeling. 

Geboortekaartje op maat

De ontwerpkosten voor een geboortekaartje op maat zijn € 189,- excl. BTW. Hier komen de kosten voor het drukken, enveloppen en eventuele extra opties nog bij.

Trouwkaart op maat

Vaak begint het met ontwerpen en versturen van save the date kaarten. Dit is een aparte opdracht. Een save the date kaart is vaak beknopter dan een trouwkaart dus daarom zijn de ontwerpkosten hierdoor lager. De ontwerpkosten voor een save the date kaart op maat zijn €125,- excl. BTW. Hier komen de kosten voor het drukken, enveloppen en eventuele extra opties nog bij.

De ontwerpkosten voor een trouwkaart op maat zijn €289,- excl. BTW. Hier komen de kosten voor het drukken, enveloppen en eventuele extra opties nog bij.

Voor het ontwerpen van extra drukwerk voor de dag zelf kan ik vooraf moeilijk prijzen opgeven omdat er té veel mogelijkheden en opties zijn. De kosten hiervan zal ik tijdens het ontwerpproces bespreken.